Karácsonyi ajándékutalvány – Ajándékozz élményt a Magyar Színházzal!

Karácsonyi ajándékutalvány – Ajándékozz élményt a Magyar Színházzal!

Szerezz valódi élményt szeretteidnek az ünnepi időszakban is! A Varázslat évadában különleges, szabad felhasználású Mézi karácsonyi ajándékutalvánnyal kedveskedünk szeretett közönségünknek!

Utalványaink segítségével nem csak karácsonyra ajándékozható örök élmény, a többféle árkategóriában elérhető utalvány személyre szabható ajándékot jelent, a megajándékozottak pedig saját maguk választhatnak a műsoron levő előadásaink közül, saját ízlésüknek megfelelően.

Az utalványok négy árkategóriában érhetőek el annak érdekében, hogy Mindenki megtalálhassa a számára leginkább kedvező lehetőséget:

  • 1 000 Ft
  • 2 000 Ft
  • 5 000 Ft
  • 10 000 Ft

Mézi utalványaink az összes előadásunkra beválthatóak. Az utalványok a megváltástól egészen a 2023/2024-es évad végéig érvényesek.

Az utalványok megválthatóak személyesen a Magyar Színház Szervezési irodájában és a Jegypénztárban.

Online az alábbi linken érhetőek el utalványaink: https://magyarszinhaz.jegy.hu/gift/

 

További kérdés esetén keressenek minket az alábbi elérhetőségeken:

Szervezési iroda:

Telefon: +36 1 226 1613

E-mail cím: szervezes@mszinhaz.hu

Jegypénztár:

Telefon: +36 1 322 0014

E-mail cím: jegypenztar@mszinhaz.hu

 

Ünnepeljünk együtt a Magyar Színházban!

Ami még érdekelheti

KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS – szavazzon az évad legjobbjaira!

Szavazz a Magyar Színház Társulatának színészeire és a legjobb előadásra! Az évad legjobb művészei a közönség szavazatai alapján díjazásban részesülnek. Kedves közönségünk idén is lehetőséget kap arra, hogy szavazzon kedvenceire! ...

Bővebben

A Pesti Magyar Színház meghallgatást hirdet gyermekeknek!

Érdekel a színház?  Szívesen kipróbálnád tehetségedet egy budapesti nagyszínház színpadán?  Itt a remek alkalom! Keresünk a következő, 2024/25-ös évadra 6-11 éves, jól éneklő, jó mozgású lányokat és fiúkat! A casting többfordulós rendszerben történik....

Bővebben

Különleges hangulatban zajlott a “Jó estét nyár, jó estét szerelem” című darab premierjéhez kapcsolódó sajtótájékoztató a Magyar Színházban.

Az esemény indításaként egyedi oldtimer autóval érkeztek a színház elé a darab főszereplői Jenes Kitti, Kusnyér Anna, Tóth Angelika és a színdarab főszereplője Pásztor Ádám. A színészek jelmezei és a...

Bővebben