Színház nevelési előadásaink

Mi is az a TIE?

Színházi nevelési programunk, a Dráma Labor, folyamatos növekedésével, 2016 óta mára már színházunk meghatározó területévé nőtte ki magát. Célunk, hogy a hozzánk érkező gyermek-és ifjúsági korosztályt az előadás élményén túl közös gondolkodásra és játékra hívjuk. Színházpedagógiai foglalkozásaink jelen korunk kihívásait, kérdéseit és témáit vetik fel. Az előadásokhoz kapcsolódó foglalkozások során az előadások után drámás és színházi eszközökkel, játékos formában dolgozzuk fel a látottakat a diákokkal. Jelenleg tíznégy előadáshoz kapcsolódik feldolgozó foglalkozás melyek minden esetben az éppen résztvevő csoport preferenciáihoz és reakcióihoz igazodnak, területei jól behatárolhatóak, értelmezhetőek és akár iskolai tanmenethez is kapcsolhatóak legyenek.

A foglalkozásokat meghatározott korosztályoknak, évfolyamoknak osztályoknak, vagy egymást ismerő közösségeknek tervezzük és ajánljuk. Kérjük, a megjelölt korhatárokat vegyék figyelembe a jelentkezésnél! Programjainkat Lévai Barbara és Tóth Cecília színházpedagógusok tervezik és vezetik.

TIE előadásaink

Évfolyam: 7-10. évfolyam

Műfaja: Komplex színházi nevelési előadás (TIE)

Kapcsolattartó:
Mitró Dániel
szervezes@mszinhaz.hu
Telefon: +36 30 108 7174 (TIE)

Térítés:
2500 Ft/fő jegyár abban az esetben, amennyiben az előadás a színház játszóhelyén valósul meg.
3000 Ft/fő a jegyár abban az esetben, amennyiben az előadás osztálytermi környezetben valósul meg.

Résztvevői kör:
A programra egy osztály vagy egy közösség diákjait várjuk. A program osztályterembe, iskolai térbe utaztatható, előzetes egyeztetés szerint.

Osztálytermi környezetben Budapesten és 50 km-es vonzáskörzetében,illetve a színház székhelyétől maximum 1 óra menetidő távolságra lévő helyszínekre kérhető.

Alkalmak:
90 perc – Komplex színházi nevelési előadás (TIE)

Csak a kitöltött és a szervezés munkatársa által visszaigazolt regisztrációs lap számít a Szárazság című TIE előadásra való jelentkezésnek.

A szabad időpontokról érdeklődjön a Szervezési Osztályon kollégáinknál!
email: szervezes@mszinhaz.hu
telefon: +361 226 1613

Port.hu / Szárazság

“(Az előadás)elsők között kíván színházi eszközök segítségével a klímaváltozás problémájával foglalkozni.”

Zsuzsanna, A Kincses Sziget

“Fantasztikus előadás, szuper szereplőkkel! Jó kis kalandban volt részünk” 

Anita, Oliver!

“Tegnap este láttuk, fantasztikus előadás!”