Különleges hangulatban zajlott a “Jó estét nyár, jó estét szerelem” című darab premierjéhez kapcsolódó sajtótájékoztató a Magyar Színházban.

Különleges hangulatban zajlott a “Jó estét nyár, jó estét szerelem” című darab premierjéhez kapcsolódó sajtótájékoztató a Magyar Színházban.

Az esemény indításaként egyedi oldtimer autóval érkeztek a színház elé a darab főszereplői Jenes Kitti, Kusnyér Anna, Tóth Angelika és a színdarab főszereplője Pásztor Ádám.
A színészek jelmezei és a színház szalonjában berendezett installációk is megidézték az előadás korszakát az 1960-as, ’70-es éveket. 

A sajtótájékoztatóról készült hangulat videót megtekinthetik
IDE KATTINTVA 

A Sinkovits Imre teremben Nagy Viktor, színházunk igazgatójának köszöntő beszéde nyitotta meg a rendezvényt, majd Nagybaczoni Nagy Kati mesélt a darab létrejöttéről, fontosságáról és aktualitásáról.
Felcsendültek a Jó estét nyár emblematikus dali és a színészek a darab kulisszatitkairól meséltek.

Premier: Április 26-án.

Az előadás az alábbi időpontokban látható:
Április 28. 19:30
Május 2. 19:30
Május 3. 19:30
Május 16. 19:30
Május 25. 19:30

JEGYVÁSÁRLÁS

A színházban kihelyezett installációt a Budapesti Retro Élményközpont, a korhű kóstolót pedig a Bambi és Fizz Water partneri együttműködése biztosította.

 

 

 

 

Ami még érdekelheti

KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS – szavazzon az évad legjobbjaira!

Szavazz a Magyar Színház Társulatának színészeire és a legjobb előadásra! Az évad legjobb művészei a közönség szavazatai alapján díjazásban részesülnek. Kedves közönségünk idén is lehetőséget kap arra, hogy szavazzon kedvenceire! ...

Bővebben

A Pesti Magyar Színház meghallgatást hirdet gyermekeknek!

Érdekel a színház?  Szívesen kipróbálnád tehetségedet egy budapesti nagyszínház színpadán?  Itt a remek alkalom! Keresünk a következő, 2024/25-ös évadra 6-11 éves, jól éneklő, jó mozgású lányokat és fiúkat! A casting többfordulós rendszerben történik....

Bővebben
Fotó: MH/Török Péter

Kicsi görög, vigyél engem Tanganyikába!

A Magyar Színház Stúdiószínpadán április 26-án bemutatják a Jó estét nyár, jó estét szerelem című musicalt. Cikk írója: Varga Klára Fejes Endre és Presser Gábor Jó estét nyár, jó estét...

Bővebben