HÜM – Köszönet az Időfutárért!

HÜM – Köszönet az Időfutárért!

Az elmúlt héten ismét olyan vendégek érkeztek a színházba, akik a nézők segítségével, úgynevezett HÜM-jeggyel nézhették meg egy előadásunkat. Ezúttal a XXII. kerületi Hugonnai Vilma iskola negyedikesei láthatták az Időfutárt.

Az előadás után a következő levelet kaptuk tőlük – mivel a köszönet nem csak minket illett, ezúttal mondunk mi is köszönetet nézőinknek a felajánlott színházjegyekért!

“Tegnap csodálatos napja volt az osztályunknak, színházban voltunk! És micsoda előadáson… Erre az Időfutárra nem találok szavakat, remekül átgondolt és kivitelezett darab, tátva volt a szánk szinte az egész előadás alatt, azt mondták a gyerekek, hogy újra és újranéznék. Az első felvonás után a szünetben mindenki találgatta, vajon mi fog történni a folytatásban, tehát téma volt! Ez is jelzi, hogy megfogta őket az előadás. A végén a vastapsot alig bírtuk abbahagyni. Remek volt nagyon! Nagyon köszönjük a lehetőséget, és a kiváló ülőhelyeket a Magyar Színháznak és azoknak a nézőknek, akiktől a HÜM-jegyeket kaptuk ajándékba!”

A következő napokban a a VII. kerületi Családsegítőből és a szigetszentmiklósi Bíró Lajos Általános Iskola speciális tagozatából érkeznek hozzánk az Időfutárra és a Harisnyás Pippire.

Ami még érdekelheti

Jó estét nyár, jó estét szerelem – premier előtti sajtótájékoztató

Sajtótájékoztató keretében engedtünk betekintést április 17-én legújabb bemutatónk, Fejes Endre – Presser Gábor “Jó estét nyár, jó estét szerelem” zenés dráma hangulatába és kulisszatitkaiba.

Bővebben

Alkoss Szabadon pályázat, idén a Magyar Színházban is!

2024-ben újra megrendezésre kerül az Alkoss Szabadon gyerekrajz pályázat, az Alkoss Szabadon Fiatal Művészekért Alapítvány szervezésében, idén a Magyar Színház is a kezdeményezés mellé állt.

Bővebben

Nagybaczoni Nagy Katival, a Jó estét nyár, jó estét szerelem rendezőjével beszélgettünk

„Az időben kimondott jó szónál nincs nagyobb orvosság. Ennek a fiúnak az élete is egészen másképp alakulhatott volna hogyha valódi törődő szeretetet kap, hogyha csak egyszer van egy kéz, ami...

Bővebben