A SunCityvel csak nyerni lehet!

A SunCityvel csak nyerni lehet!

SunCity – a Holnap Tali!-musical előadásunknak komoly törzsközönsége van már, akik nem csak az előadás élvezetéért látogatnak a Magyar Színházba, de azért is, mert szeretik a bulit, a körítést, a fesztiválhangulatot, ami az előadást övezi. Imádják a dedikálást és fotózkodást, amikor személyesen találkozhatnak kedvenceikkel, Somával, Csabikával, Lillával vagy éppen Elekkel, az örökifjú, ötvenes fesztiválozó apukával… Én természetesen szeretik, ha a színházjeggyel az élményen túl még valamit nyerhetnek.

Február 28-án erre nyílik lehetőség, hiszen az esti előadás jegyeivel a nézők egy sorsoláson vesznek részt, amelynek nyereménye egy szuper polaroid fényképezőgép – amelyet képünkön éppen Csabika tart maga elé.

A játékon bárki részt vehet, aki a 19.00 órakor kezdődő előadásra érvényes jeggyel rendelkezik. Közvetlen a lecsengő finálé és a tapsorkán után az előtérben kis kosárkából húzzák ki a nyertes színházjegy ülésszámát, és már az új nyeremény géppel lehet elkészíteni az első közös szelfit a kedvenc szereplővel. 

További részleteket a sorsolásról itt olvashat.

Jegyek korlátozott számban még ide kattintva elérhetők!

Kellemes színházi élményt, jó szórakozást és szerencsés ülőhelyet kívánunk!

Ami még érdekelheti

A Magyar Színház meghatározta az egész életemet – interjú Trokán Annával

Trokán Anna a 2024/25-ös évadtól csatlakozik a Magyar Színház társulatához. A színházhoz kapcsolódó gyerekkori emlékeiről, egykori és új szerepeiről beszélgettünk.

Bővebben

EZERARCÚ – Hajós Zsuzsa: „én nagyon szeretnék Mikkamakka lenni…”

A Magyar Színház 2023/24-es évadában tartotta az EZERARCÚ című komplex színházi nevelési előadásának premierjét. A darab író-rendezőjével, Hajós Zsuzsával beszélgettünk az előadás aktualitásáról, születéséről, a karakterekről és a mondanivalóról.

Bővebben

Kikapcsolódás az egész családnak a 2024/25-ös évadban is

A Magyar Színház a 2024/25-ös évadban is a családok színházaként, széles repertoárral várja nézőit. Az ősszel induló évadról most lehull a lepel és kiderül, hogy mik lesznek az évad új...

Bővebben