KÖZLEMÉNY

KÖZLEMÉNY

Tisztelt Közönségünk!

 

A 2023. március 18-i Oliver! című előadásunk első felvonása alatt sajnálatos módon baleset történt.

A balesetben a címszerepet játszó Farkas Olivér megsérült. Az előadást haladéktalanul félbeszakítottuk, gyermekszereplőnk azonnali orvosi ellátásban részesült. Az elsődleges vizsgálat külsérelmi nyomokat, sérüléseket nem diagnosztizált, Olivér az orvosi stábbal tisztán kommunikált. A sérültet – az előírásoknak, valamint a színház protokolljának megfelelően – a mentők további orvosi vizsgálatra szállították.

A baleset körülményeinek vizsgálatát azonnali hatállyal elrendeltem, melynek lefolytatását kollégáim haladéktalanul megkezdték, annak lezárultát követően tájékoztatást adunk.

Az előadást – érvényes jeggyel rendelkező nézőink számára – egy későbbi időpontban megtartjuk, melyre a 2023. március 18. 19 órára megváltott jegyek automatikusan érvényesek. A pótlás időpontjáról online felületeinken, és a nézők által megadott elérhetőségeken, a Szervezési Osztály kollégái a jövő hét folyamán adnak tájékoztatást.

A 2023. március 19. 15 órai Oliver! című előadás megtartásáról a színház felületein vasárnap 11 óráig információt adunk.

Az orvosi vizsgálatok megtörténte után a színház gyermekszínészünk állapotáról további tájékoztatást nyújt.

Megértésüket és türelmüket hálásan köszönöm!

Dr. Zalán János

igazgató


FRISS INFORMÁCIÓ (Frissítve: 2023. március 19. 01:26 )

Kedves Közönségünk!

Színházunk igazgatója az imént tájékoztatott bennünket, hogy a 2023. március 18-i Oliver! című előadásunk első felvonása alatt balesetben megsérült címszereplőnk, Farkas Olivér átesett egy komoly orvosi vizsgálaton, melynek során nem diagnosztizáltak nála traumatikus sérülést, már éppen hazafelé tart vidéki otthona felé.

Hamarosan újra körünkben köszönthetjük Olivért!

Egyúttal tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2023. március 19. 15 órára meghirdetett Oliver! című előadásunkat megtartjuk!

A baleset körülményeit a történtek után azonnal kivizsgáltuk, a biztonsági intézkedéseket megtettük.

Hálásan köszönjük a támogatásukat! Várjuk Önöket nagy szeretettel!

Ami még érdekelheti

CASTING FELHÍVÁS – GYERMEKEK RÉSZÉRE

A Pesti Magyar Színház nagyszínpadi produkcióiba meghallgatást hirdet gyermekeknek a 2023/24-es évadra! Érdekel a színház? Szívesen kipróbálnád tehetségedet egy budapesti nagyszínház színpadán? Itt a remek alkalom! Keresünk a következő, 2023/24-es...

Bővebben

CSEPEREDJ A MAGYAR SZÍNHÁZZAL! – ÁPRILISBAN INDUL A LEPORELLÓ SOROZAT

Intézményünk, a Pesti Magyar Színház – Ifjúsági – és Családi Színház hivatása, hogy minden korosztály otthon érezze magát és korának megfelelő, magas színvonalú művészi élményben részesüljön. 2023-ban újabb műfajjal bővítjük...

Bővebben

KŐ, PAPÍR, OLLÓ – Keresztény Tamás: „Boldog és izgatott vagyok egyszerre” (interjú)

2023. április 13-14-én tartja a Pesti Magyar Színház legújabb színházi nevelési előadásának premierjét, mely a Kő, papír, olló címet viseli. Az produkció rendezője a teátrum társulatának tagja, Keresztény Tamás, aki...

Bővebben