Takarásban 2.

Takarásban 2.

Ágoston Péter beszélgetése SOLTÉSZ BÖZSÉVEL

Ágoston Péter szavaival:
A Takarásban második része Soltész Bözséről szól. Anyakönyvi kivonata szerint Erzsébetről, de erről ő hallani sem akar. (Folytatás a filmben és a videó alatt…)

A Nemzeti Színházban volt akadémista. A főiskolára sikertelenül felvételizett, ami néha még a mai napig is eszébe jut. Aztán főszerepeket kezdett játszani, később Jászai Mari díjat kapott. Azt ő is érzi, hogy ilyen típus, amilyen ő, kevés van az országban. Valaki egyszer azt mondta neki, hogy nehéz vele mit kezdeni, mert ő egy “lény”. Őrülten szereti az életet – éli is azt, rendesen. Tizenkét évvel fiatalabb férjével két gyereket nevelnek. A második születése után nem sokkal már szaltózott a Harisnyás Pippiben. Ő tud szaltózni. Meg cigánykerekezni. Meg futni, táncolni, hullámvasutazni, kacsát enni és krigliből sört inni – ezeket biztosra tudom…

Ami még érdekelheti

Fotó: MH/Török Péter

Kicsi görög, vigyél engem Tanganyikába!

A Magyar Színház Stúdiószínpadán április 26-án bemutatják a Jó estét nyár, jó estét szerelem című musicalt. Cikk írója: Varga Klára Fejes Endre és Presser Gábor Jó estét nyár, jó estét...

Bővebben

Jó estét nyár, jó estét szerelem – premier előtti sajtótájékoztató

Sajtótájékoztató keretében engedtünk betekintést április 17-én legújabb bemutatónk, Fejes Endre – Presser Gábor “Jó estét nyár, jó estét szerelem” zenés dráma hangulatába és kulisszatitkaiba.

Bővebben

Alkoss Szabadon pályázat, idén a Magyar Színházban is!

2024-ben újra megrendezésre kerül az Alkoss Szabadon gyerekrajz pályázat, az Alkoss Szabadon Fiatal Művészekért Alapítvány szervezésében, idén a Magyar Színház is a kezdeményezés mellé állt.

Bővebben