Színházban keresem a párom

Színházban keresem a párom

parom_logo_4880px_RGB

Közeleg a Valentin-nap, és nem szeretnénk, ha amiatt nem jönne össze a randi, mert nincs hová menni. Ezért – együttműködve a Párom.hu oldallal – különleges színházi programokat ajánlunk, több érdekes előadással is készülünk a február 14-i szerelmesek napjára.

Előadásainkat egyedülállóknak, illetve olyan pároknak ajánljuk, akik számára fontos a romantika, a humor és az, hogy egyedi módon lepje meg élete értelmét.

csók_Békakirály

Dvorák Gábor és Patka Heléna
Fotó: Dvorák & Patka Színház

Délelőtt 11 órakor A békakirály és hitvese várja a felnőtteket is – az ismert mese egy más megközelítésben kerül színre Patka Heléna és Dvorák Gábor előadásában. Olyan történet ez, amelyben a csóknak – akárcsak egy párkapcsolat elején, közepén és végén – életbevágóan fontos szerepe van.

Chioggiai_párom_KozmaJ

Tóth Éva, Horváth Illés és Balsai Móni Fotó: Kozma János

Aki a humort más oldalról szeretné szemlélni, annak a 15 órakor kezdődő Chioggiai csetepaté című Goldoni-komédiát ajánljuk. Ebben a két és fél órás fergeteges vígjátékban szinte minden nő és férfi keresi a párját, ki így, ki úgy. S hogy a végére kinek mi sikerül, az kiderül Valentin-nap késő délutánjára.

Holdvilág_párom_ZsigmondL

Benkő Nóra és Gémes Antos
Fotó: Zsigmond László

Továbbá örömmel várjuk az ismerkedni vágyó és a már összeszokott párokat a Holdvilág és utasa című kalandregényre.
Az előadások időpontjai: február 9., 10., március 1., 24. 19 óra

A nézők – újonnan megismert párjukkal együtt – az előadások után színész-közönség találkozón vehetnek részt, a meghitt beszélgetésekhez pedig megfelelő helyet kínálunk az első emeleti Szalonban, italokkal, falatkákkal.

Ami még érdekelheti

A NAGY MAGYAR KULTÚRA NAPI KVÍZ

A magyar kultúra napját 1989 óta ünnepeljük meg január 22-én, annak emlékére, hogy – a kézirat tanúsága szerint – Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le egy nagyobb kéziratcsomag...

Bővebben

Színházunk 2023. január 5. és február 28. között zárva tart

Tisztelt Közönségünk!   Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a 2023. január eleji nemvárt kazánházi karbantartás okozta kényszerszünetünk minden igyekezetünk ellenére a vártnál tovább elhúzódik. Így színházunk 2023. január 5. és február...

Bővebben

Színházunk 2023. január 1 – január 9. között zárva tart

Tisztelt Közönségünk! Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy nemvárt kazánházi karbantartás miatt színházunk 2023. január 1 – január 9. között zárva tart. A műszaki hibák a decemberi előadásaink zökkenőmentes megtartását nem veszélyeztetik, ugyanis...

Bővebben