Május a gyerekeké a színházban is!

Május a gyerekeké a színházban is!

Csak egyetlen hónap van az évben, amelyik az Anyák napjával kezdődik és a Gyereknappal végződik, és erre mindenki azonnal rá tudja vágni, hogy ez a MÁJUS! Ebben a hónapban nálunk mindenben a gyerekek a főszereplők – a színpadon és a nézőtéren is. Sőt, egy különleges májusi kedvezményt is ajánlunk a családoknak.

Az anyáké pedig az a boldogság, hogy a gyereküket boldognak láthatják. Akár a színpadon, akár a nézőtéren.  Egyrészt  sokszor találkozunk a színházban azokkal az anyákkal, akik a büfében, az öltözőben, a folyosókon várják a színpadon szereplő gyereküket. Büszkék rá. Másrészt a nézőtéren sokszor látunk a mamájuk kezébe csimpaszkodó kissrácokat, a sorok között a helyükre igyekvő soktagú családokat. Családdal együtt színházba menni, közösen örülni a közös élménynek, együtt tapsolni, izgulni, összenevetni, könyökkel oldalba bökni egymást, sokatmondóan összenézni – ilyenek miatt éri meg szülőnek és gyereknek egymás mellett ülni a színházban.

Akik csak egyszer is próbálták, jól tudják. Ezek az emlékek örökre szólnak. Ez a május, ami most a Magyar Színházba várja a családokat, ilyen lesz!

Minden korosztály megtalálja az örömét a színpadon. A legkisebbeket Tündér Míra várja, a nagyobbakat Harisnyás Pippi és Rumini, a komolyabb srácokat a Valahol Európában és a Muzsika hangja. Zenés is, szerelmes is, komoly is, történelmi is. Napokig lehet róla otthon beszélgetni és visszaidézni a jeleneteket. Sőt, együtt énekelni is lehet, hiszen a mostani gyerekek szülei majdnem biztosan látták már a Valahol Európában-t és az meg üzembiztos, hogy a Muzsika hangját filmen legalább tízszer, de színházban is legalább kétszer. Ők aztán biztosan tudják, miért jönnek el sokadszor is megnézni, most már a saját gyerekükkel. Vagy unokájukkal, mert az is lehetséges. Ha már Anyák napja is van, jusson az örökké dolgozó anyának egy kis szünet. Dőljön hátra a nyugágyban egy kicsit, süsse nap és legyen nyugodt, mert a gyereke a lehető legjobban érzi magát a színházban.

Harisnyás Pippi és Rumini

Májusban 3 gyerekelőadásunkat, a Tündér Mírát, a Harisnyás Pippit vagy a Ruminit 20% kedvezménnyel ajánljuk,
Jegyvásárlásnál a http://magyarszinhaz.jegy.hu/ oldalon a MAJUS2018 – ékezetek nélkül, csupa nagybetűvel írt – kód megadásával érvényesítheti a 20%-os kedvezményt.

Ha pedig egész nap együtt akar lenni a család, akkor használja ki a május 26-i Gyerekfesztivált a Magyarban, amikor a színházi előadások mellé még extra szórakozást is be lehet gyűjteni. Mindent, amit csak egy színház adhat. A színház pedig mindent adhat, ami jó.

Ami még érdekelheti

A NAGY MAGYAR KULTÚRA NAPI KVÍZ

A magyar kultúra napját 1989 óta ünnepeljük meg január 22-én, annak emlékére, hogy – a kézirat tanúsága szerint – Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le egy nagyobb kéziratcsomag...

Bővebben

Színházunk 2023. január 5. és február 28. között zárva tart

Tisztelt Közönségünk!   Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a 2023. január eleji nemvárt kazánházi karbantartás okozta kényszerszünetünk minden igyekezetünk ellenére a vártnál tovább elhúzódik. Így színházunk 2023. január 5. és február...

Bővebben

Színházunk 2023. január 1 – január 9. között zárva tart

Tisztelt Közönségünk! Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy nemvárt kazánházi karbantartás miatt színházunk 2023. január 1 – január 9. között zárva tart. A műszaki hibák a decemberi előadásaink zökkenőmentes megtartását nem veszélyeztetik, ugyanis...

Bővebben