Magyar Színház Cashback Card

Magyar Színház Cashback Card

Kedves színházszerető barátunk!

A Pesti Magyar Színház a 2015/16-os évad során a Kedvezményfüzet mellett törzsvásárlói kártyával ajándékozza meg nézőit.

PMSZ_FullBranded KártyaA Magyar Színház Cashback Card segítségével és használatával  pénzvisszatérítésben (cashback) részesítjük nézőinket. Ezzel egyidejűleg vásárlói pontokat (Shopping Point) is gyűjthetnek, a pontokkal pedig további azonnali kedvezményeket vehetnek igénybe.

 

official-cashback-partner-logo-web

A jó hír az, hogy ezt a kártyát – a Pesti Magyar Színház mellett – a mindennapi életük során további több, mint 300 ezer elfogadóhelyen is használhatják majd itthon és külföldön egyaránt mind pénzvisszatértésre, mind pedig vásárlói pontok gyűjtésére és azok felhasználására.

Így szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy ön és családja többet költhessen kultúrára és megkönnyíteni elsősorban a színházi élményhez jutás lehetőségét.

Törzsvásárlói kártyaregisztrációs igényét a cashbackcard@mszinhaz.hu címre küldheti el. A válaszüzenetben kapott hivatkozásra klikkelve lehet befejezni a regisztrációt.

További részletekről Magyar Színház Cashback Card tanácsadóinknál érdeklődhet előadásaink előtt, illetve azok szünetében.

Ami még érdekelheti

Életre kel a Kis-Balaton – Tüskevár a Magyar Színházban

2023. március 9-én újabb nagyszínpadi előadást mutat be a Pesti Magyar Színház – Ifjúsági – és Családi Színház társulata. A zenés játékot két felvonásban láthatja a közönség. Rendezője Gémes Antos,...

Bővebben

A NAGY MAGYAR KULTÚRA NAPI KVÍZ

A magyar kultúra napját 1989 óta ünnepeljük meg január 22-én, annak emlékére, hogy – a kézirat tanúsága szerint – Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le egy nagyobb kéziratcsomag...

Bővebben

Színházunk 2023. január 5. és február 28. között zárva tart

Tisztelt Közönségünk!   Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a 2023. január eleji nemvárt kazánházi karbantartás okozta kényszerszünetünk minden igyekezetünk ellenére a vártnál tovább elhúzódik. Így színházunk 2023. január 5. és február...

Bővebben