Közlemény a nézőtér befogadóképességének csökkentéséről

Közlemény a nézőtér befogadóképességének csökkentéséről

Kedves Közönségünk!

A tegnap esti bejelentést követően megjelent Magyar Közlönyt is áttanulmányozva színházunk megkezdte a nézőtér átalakítását, a jelenleg érvényben lévő minden járványügyi előírást figyelembe véve.
Az alábbi látképen megtekinthetik a nagyszínpadunk egyharmadra csökkentett befogadóképességű nézőterét. Amit biztosan tudunk, hogy a megváltozott nézőtér elosztás miatt az egyes előadásainkra megváltott jegyeken szereplő sor-és székszámot nem fogjuk tudni biztosítani.

 

A 2020.november 6-án 19:30-kor kezdődő, Eperjes Károly, AZ IGAZAT MONDD, NE CSAK A VALÓDIT önálló estjének megtartása érdekében a technikai megoldáson dolgozunk, erről november 5-én adunk bővebb felvilágosítást.

Nagyszínpadi előadásaink közül jelenleg a RUMINI 2020. november 7-e 15 órás és a november 8-a 11 órás előadásaink közönségének biztonságos leültetését próbáljuk megoldani.

A november 7-i szombati előadás jegyvásárlóival folyik az egyeztetés, reményeink szerint mindenkit le tudunk majd ültetni. Aki megadott email vagy telefon elérhetőséget, azokkal szervezési irodánk munkatársai folyamatos veszik fel a kapcsolatot. Kérjük azon nézőinket, akik nem adtak meg semmilyen elérhetőséget, vagy megváltozott az email címük vagy telefonszámuk, legyenek kedvesek felvenni a kapcsolatot a szervezési iroda munkatársaival legkésőbb pénteken 12 óráig.
A szervezési iroda telefonszáma: +36 1 226 1613, e-mail címe: szervezes@mszinhaz.hu

A november 8-i vasárnapi előadásra már biztosan látszik, hogy mindenkinek tudunk helyet biztosítani!

A megváltott jegyekkel kapcsolatban a következő lehetőségek állnak rendelkezésre:

  • Megtekintik az előadást, és elfogadják azt, hogy a helyszínen derül ki, hol foglalhatnak helyet
  • November 6. péntek 12 óráig jelzik a szervezési osztály felé csere-igényüket egy későbbi előadásra, vagy jegyvisszaváltási igényüket.

A 2020. november 8-a 19:00 órai UTÁNKÉPZÉS ITTAS VEZETŐKNEK előadásunkra minden jeggyel már rendelkező nézőnknek a helye biztosítva van. Ebben az esetbe is felhívjuk a figyelmet arra, hogy nem tudjunk biztosítani a jegyeken szereplő helyeket, nézőinket a nézőtéri kollégák vezetik a helyükre. Az Utánképzés ittas vezetőknek előadás kapcsán is azt kérjük, hogy aki cserélni vagy visszaváltani szeretné a jegyét, ezen igényét pénteken 12 óráig legyen szíves jelezni a szervezési irodánk munkatársainak.

A további novemberi és decemberi előadásainkkal kapcsolatban a hétvégén levont tapasztalatok alapján a jövő hét elején tudunk bizonyossággal információt adni. Kérjük, figyeljék honlapunkat és közösségi oldalunkat.

Fontos ismételten megemlítenünk, hogy október óta minden héten elvégezzük nézőterünk és nézőforgalmi területeink ezüst-kolloidos fertőtlenítését. A maszkhasználat szigorítása miatt a maszkot felnőtteknek és gyermekeknek a színházban való tartózkodásuk teljes ideje alatt kötelező viselni, melyet nézőtéri kollégáink ellenőrzik, és szükség esetén felszólítják Önöket a maszkviselésre. A távolságtartás szabályainak betartása érdekében a ruhatárakat bezárjuk, a kabátokat közönségünk a nézőtér üres székein helyezheti el. Mint a korábban kiadott közleményünkben leírtuk a beléptetés változatlanul a pandémiás egyezménynek megfelelően történik (hőmérés, többfolyosós beengedés, kézfertőtlenítő használata).

Tisztelettel kérjük Önöket az előadás zavartalan lebonyolítása érdekében működjenek együtt kollégáinkkal!

Megértésüket és türelmüket köszönjük! Jó egészséget és kitartást kívánunk!
A színház vezetősége

Ami még érdekelheti

Kalóz kalandok gyerekeknek a Magyar Színházban

A Kincses Sziget musical 50. előadása alkalmából színházunk átváltozik egy izgalmas kalóztanyává! Horgonyt fel, vitorlákat bonts, készüljetek fel a nagy kalandra, mert a magyar tenger kalózai március 16-án és 17-én...

Bővebben

BUDAPESTI SZÍNHÁZAK ÉJSZAKÁJA

2024. március 23-án (szombaton) öt év szünet után ismét sor kerül a Budapesti Színházak Éjszakája programsorozatra, melyen a Pesti Magyar Színház is részt vesz. A regisztráció elindult, igazán izgalmas programokkal...

Bővebben

Ezeregy éjszaka interjúsorozat – Alida és Jázmin szerepében Molnár Janka

2023. november 3-5. között mutatta be a Pesti Magyar Színház Geszti Péter – Monori András – Tasnádi István EZEREGY ÉJSZAKA című worldmusicaljét, amely kőszínházban elsőként a Hevesi Sándor téri teátrumban...

Bővebben