Keresd a mackókuckót!

Keresd a mackókuckót!

A Magyar Színház, csatlakozva az OSC (Orvosegyetem Sport Club) kezdeményezéséhez, a Bethesda Gyermekkórház javára is gyűjti a plüssjátékokat. Ezért arra kérjük a színházunkba érkezőket, hogy mindenképpen hozzanak magukkal olyan játékokat, amelyekhez gyermekük már nem ragaszkodik! Garantáltan jó helyre kerülnek majd!

Közreadjuk az OSC vízilabdásainak közleményét:
„Fontosnak tartjuk, hogy évről-évre kiálljunk fontos ügyek mellett! Idén a Bethesda Gyermekkórház Traumatológia osztályának ajánljuk fel OSC-Olympiacos Bajnokok Ligája mérkőzésünk bevételét.
A mérkőzés bevétele és a további felajánlások a sebészeti műtő eszközparkjának (laparoszkópos kézi műszerek, új laparoszkópos optika) fejlesztéséhez járulnak hozzá.
Célunk még a gyermeksebészeti-sürgősségi váró csinosítása, barátságosabbá tétele, nagy segítség az aggódó szülőknek és a várakozó gyermekeknek, hogy az ott eltöltött idő alatt elfoglalhatják magukat. Jelentkezzen aki fel tud ajánlani televíziót, kirakóst, társasjátékot, színezőt, rajzeszközöket!
A gyermeksebészeti-traumatológiai ellátás után a gyerekek ajándékot kapnak, várjuk gyűjtőpontjainkra a kisebb játékokat, plüssöket, kisautókat, figurákat!

Gyűjtőpontjaink:
OSC- Nyéki Imre Uszoda
Pesti Magyar Színház
Viwa Vitaminvíz Iroda
Köszönjük partnereinknek a gyűjtő helyszínek felajánlását!
Amennyiben szívesen támogatnád kezdeményezésünket, de a mérkőzésre nem tudsz kilátogatni a Bethesda Gyermekkórház traumatológiai osztály NE SÍRJ GYÓGYULJ ALAPÍTVÁNYának számlájára is elutalhatod támogatásodat!”

A Bethesdának szánj játékokat a színház karácsonyfája mellett, átlátszó gyűjtődobozban, a Mackókuckóban helyezhetik el, naponta 11.00-19.00 óra között.

Ami még érdekelheti

KÖZLEMÉNY

Tisztelt Közönségünk!   A 2023. március 18-i Oliver! című előadásunk első felvonása alatt sajnálatos módon baleset történt. A balesetben a címszerepet játszó Farkas Olivér megsérült. Az előadást haladéktalanul félbeszakítottuk, gyermekszereplőnk...

Bővebben

CASTING FELHÍVÁS – GYERMEKEK RÉSZÉRE

A Pesti Magyar Színház nagyszínpadi produkcióiba meghallgatást hirdet gyermekeknek a 2023/24-es évadra! Érdekel a színház? Szívesen kipróbálnád tehetségedet egy budapesti nagyszínház színpadán? Itt a remek alkalom! Keresünk a következő, 2023/24-es...

Bővebben

CSEPEREDJ A MAGYAR SZÍNHÁZZAL! – ÁPRILISBAN INDUL A LEPORELLÓ SOROZAT

Intézményünk, a Pesti Magyar Színház – Ifjúsági – és Családi Színház hivatása, hogy minden korosztály otthon érezze magát és korának megfelelő, magas színvonalú művészi élményben részesüljön. 2023-ban újabb műfajjal bővítjük...

Bővebben