Hurrá, nyaralunk!

Hurrá, nyaralunk!

A SunCity – a Holnap tali!-musical története egy elképzelt balatoni fesztiválon zajlik, a főhősök – Rozi, Lilla, Frida és Csabi – élvezettel vetik bele magukat a nyüzsgésbe és a vízbe. Kíváncsiak voltunk, hogy az őket alakító színészek vajon szeretnek-e egyáltalán fesztiválozni, és mit terveznek idén nyárra.
 
Kovács Gyopár (Rozi) 
Idén Horvátországba megyünk nyaralni a családommal, már ötödjére. Minden alkalommal egy-egy újabb szigetet vagy tengerparti kikötővárost látogatunk meg egy hétre. Imádom ott tölteni az időmet, ráadásul azokkal, akiket szeretek. Mindig kikapcsol és maximálisan ki tudom pihenni ott az év fáradalmait. A tenger gyönyörű látványával pedig egyszerűen nem tudok betelni. A karakteremhez, Rozihoz hasonlóan én is szeretem a fesztiválokat, A kedvencem a Balaton Sound. Eddig kétszer voltam a barátaimmal, jó zenéket hallgattunk, éjszakáztunk, nagyokat ettünk… És ráadásnak ott a Balaton. Nagyon jó hangulata van. Már persze ha nem veszel el az óriási tömegben, ami ott van.
 
Bánovits Vivianne (Lilla)
Idén, ha minden jól megy, a párommal elutazunk Korfura. Már nagyon várom! Végre kipihenni az egész év minden nyűgjét. Ezenkívül szeretnék persze Balatonozni, és sok időt a barátaimmal tölteni, mert őket is alig láttam év közben. Benézünk pár hazai fesztiválra is, ha lesz rá alkalmunk. Ezt nagyon szeretem – az elmúlt két nyáron nem is nyaraltam, csak fesztiváloztam! A kedvenceim a mozgásművészeti és a színházi tematikájú rendezvények, például az Everness, és persze Kapolcs, a Művészetek Völgye… De a balatoni fesztiválokat is nagyon szeretem.
 
Tóth Angelika (Frida)
Tavaly Londonban voltunk nyaralni, és lejártuk a lábunkat minden nap, ezért idén Horvátországba megyek pihenni a párommal. Soha nem voltam még tengernél, kicsit izgulok is, de nagyon várom már.
A SunCity-ben egy igazi fesztiválhalmozó partikirálynőt alakítok, innen nézve nagyon vicces, hogy én magam viszont még egyetlen fesztiválon sem voltam, soha! Szívesen kimennék egy napra mondjuk a Szigetre vagy a Volt fesztiválra, mert érdekel, de csak egy napra, azt hiszem.
 
Dobai Attila (Csabi)
Eddig mindig úgy alakult, hogy egész nyáron dolgoztam, persze mindig volt néhány szabadnap, de azok is csak úgy, hirtelen szakadtak a nyakamba. Ilyenkor gyorsan írok a barátaimnak, hogy egy gyors strandlátogatás vagy Velencei-tó, esetleg a Balaton belefér-e a napjukba… Szeretek spontán lenni, és ha ilyen apróságokból áll össze a nyár. . Az idei nyaramon sem tudom, mi fog történni, de biztos nem fogok unatkozni. Ha a rajongóim aggódnának, mi lesz velem idén, akkor kövessenek be instán (@dobaiaty), én akkor semmiképp nem maradnak le a nyári kalandjaimról! Amúgy azt vettem észre, hogy simán lehet kombinálni a munkát és a nyaralást. Például tavaly nyáron sokat forgattunk a Holnap tali!-val a Balatonon, és amikor épp nem volt jelenetem, irány a víz. Előtte nem voltam még fesztiválon, mert nem szeretem a port és a tömeget, de a forgatásnak köszönhetően tavaly mind a 4 nagy hazai fesztiválon részt vehettem. Háááát, ki lehetett bírni, na de hogy és egy egész héten át ebben éljek… NONO! 
 

Figyelem! Minden előadás végén közönségtalálkozót tartunk, ahol személyesen is találkozhatnak kedvenceikkel, begyűjthetik dedikált képüket, és a szelfik is elkészülhetnek a SunCity-fal előtt! 

Fotó: Zsigmond László és Kozma János
Szöveg: vj

Ami még érdekelheti

KÖZLEMÉNY

Tisztelt Közönségünk!   A 2023. március 18-i Oliver! című előadásunk első felvonása alatt sajnálatos módon baleset történt. A balesetben a címszerepet játszó Farkas Olivér megsérült. Az előadást haladéktalanul félbeszakítottuk, gyermekszereplőnk...

Bővebben

CASTING FELHÍVÁS – GYERMEKEK RÉSZÉRE

A Pesti Magyar Színház nagyszínpadi produkcióiba meghallgatást hirdet gyermekeknek a 2023/24-es évadra! Érdekel a színház? Szívesen kipróbálnád tehetségedet egy budapesti nagyszínház színpadán? Itt a remek alkalom! Keresünk a következő, 2023/24-es...

Bővebben

CSEPEREDJ A MAGYAR SZÍNHÁZZAL! – ÁPRILISBAN INDUL A LEPORELLÓ SOROZAT

Intézményünk, a Pesti Magyar Színház – Ifjúsági – és Családi Színház hivatása, hogy minden korosztály otthon érezze magát és korának megfelelő, magas színvonalú művészi élményben részesüljön. 2023-ban újabb műfajjal bővítjük...

Bővebben