Házasságon innen – 125-ször

Házasságon innen – 125-ször

_DSC9622 Jubileumot ünnepel november 21-én, szombat este a Magyar Színház, ugyanis 125. előadásához érkezett Háy János Házasságon innen, házasságon túl című házassági komédiája.

Az eredeti szereposztásból nyolcan a kezdetek óta játsszák a darabot, más szerepekben pedig többször cserélődtek a színészek.

Érdekesség, hogy míg Bede-Fazekas Szabolcs mind a 125 előadásban ágyba bújt a feleségével, addig az asszony legalább háromszor változott, hiszen Kubik Anna és Szűcs Kinga után jelenleg Soltész Bözse alakítja a megfáradt, fejfájós hitvest.

Az eredeti szereposztásból jelenleg is játszó színészek: Bede-Fazekas Szabolcs, Benkő Nóra, Csernus Mariann, Dániel Vali, Fillár István, Rancsó Dezső. Tóth Éva és Tóth Sándor.

Az előadás legfrisseb beugrója Kálid Artúr, aki a számító ügyvédet alakítja a Magyar Színház népszerű komédiájában.

Az előadás minden alkotójának és közreműködőjének gratulálunk a jubileumhoz!

A képeken Csernus Mariann köszöntését láthatjuk, akit kollégái is megünnepeltek abból az alkalomból, hogy 87 évesen is jó erőben színpadra áll a közönség legnagyobb örömére.

Ami még érdekelheti

Életre kel a Kis-Balaton – Tüskevár a Magyar Színházban

2023. március 9-én újabb nagyszínpadi előadást mutat be a Pesti Magyar Színház – Ifjúsági – és Családi Színház társulata. A zenés játékot két felvonásban láthatja a közönség. Rendezője Gémes Antos,...

Bővebben

A NAGY MAGYAR KULTÚRA NAPI KVÍZ

A magyar kultúra napját 1989 óta ünnepeljük meg január 22-én, annak emlékére, hogy – a kézirat tanúsága szerint – Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le egy nagyobb kéziratcsomag...

Bővebben

Színházunk 2023. január 5. és február 28. között zárva tart

Tisztelt Közönségünk!   Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a 2023. január eleji nemvárt kazánházi karbantartás okozta kényszerszünetünk minden igyekezetünk ellenére a vártnál tovább elhúzódik. Így színházunk 2023. január 5. és február...

Bővebben