Gyerekfesztivál 2019 – képekben

Gyerekfesztivál 2019 – képekben

Harmadik alkalommal tartottunk Gyerekfesztivált a Magyar Színházban, ezúttal gyereknap előtt egy nappal, május 25-én, szombaton. Mindennél többet mesélnek az eseményről a képek, amelyek készültek, de azért egy nézőnk beszámolóját is idemásoljuk, meséljenek az eseményről azok, akikért szerveztük.

“A Tündér Lala előadás előtt és után a színház környékén sokszínű program várta a gyerekeket, volt többfajta vásári ügyességi feladat, kézműves foglalkozás, arcfestés, és a legnagyobb show a reptetés, amire előre lehetett regisztrálni, fagyis pult, büfé pereccel, szóval minden, ami egy gyereknapi rendezvényhez kell. Tündér Lalával és Gigivel közös fotót is készíthettünk, nagyon kedvesek voltak a színművésznők. Az első gondolatom az volt a rendezvénnyel kapcsolatban, hogy látszik, hogy olyan szervezte, akinek van gyereke és ez az érzés kitartott a végéig. Nem volt sehol órákig sorban állás, csak annyi, amennyi teljesen bírható volt. Köszönjük a felejthetetlen élményt!”

 

Ami még érdekelheti

Jó estét nyár, jó estét szerelem – premier előtti sajtótájékoztató

Sajtótájékoztató keretében engedtünk betekintést április 17-én legújabb bemutatónk, Fejes Endre – Presser Gábor “Jó estét nyár, jó estét szerelem” zenés dráma hangulatába és kulisszatitkaiba.

Bővebben

Alkoss Szabadon pályázat, idén a Magyar Színházban is!

2024-ben újra megrendezésre kerül az Alkoss Szabadon gyerekrajz pályázat, az Alkoss Szabadon Fiatal Művészekért Alapítvány szervezésében, idén a Magyar Színház is a kezdeményezés mellé állt.

Bővebben

Nagybaczoni Nagy Katival, a Jó estét nyár, jó estét szerelem rendezőjével beszélgettünk

„Az időben kimondott jó szónál nincs nagyobb orvosság. Ennek a fiúnak az élete is egészen másképp alakulhatott volna hogyha valódi törődő szeretetet kap, hogyha csak egyszer van egy kéz, ami...

Bővebben