Gyere nézd, ezek mi vagyunk!

Gyere nézd, ezek mi vagyunk!

A Pesti Magyar Színház fiatal színészei – együtt érezve azokkal az érettségi előtt álló fiatalokkal, akiknek a koronavírus járvány miatt a ballagás kimarad az életükből – alkottak egy “himnuszt”, hogy támogató, biztató, érzelmes mondanivalójával, fiatalos lendületével és dallamvilágával enyhítsenek az emiatti szomorúságukon. 
Letöltésért KATT ide!

Tudniuk kell, hogy az élet csak most kezdődik el és ők azok, akikről sok év múlva is dicsérve fognak beszélni. Talán még nem is érzik, micsoda bátorság amit tesznek – még akkor is, ha nincs más választásuk. Megérdemlik a támogatást és az ígéretet, hogy lesznek még nagy és megismételhetetlen pillanataik életük során!
Üzenete van az aggódó szülők-nagyszülő felé is: figyelmünk és támogatásunk a gyermekeiken, unokáikon, nincsenek egyedül és legyenek nagyon büszkék rájuk!

A dal címe: Gyere nézd, ezek mi vagyunk!

Közreműködött:
Gáspár Kata, Kovács Panka, Kisari Zalán, Hunyadi Máté, Péteri Lilla, Szurcsík Ádám, Cseke Lilla Csenge, Kocsis Gábor, Kovács S. József, Habodász István, Tóth János Gergely

Szövegét írta: Horváth János Antal író, rendező, a Pesti magyar Színház dramaturgja, valamint Szendrey-Nagy Olivér énekes, dalszerző, zenéjét Hunyadi Máté dalszerző, énekes, a Pesti Magyar Színház színésze szerezte. 

A klipet készítette: Rick Zsófia
Master: Mohai György – Pannónia Stúdió

Közreműködött továbbá Csiby  Gergely – handpan, Ifj. Gál László és Gál Melinda – kürt, Bencsik Levente zenei munkatárs.

A dalhoz készült egy klip is, melynek premierje az érettségi vizsgák kezdetét megelőző napon, vagyis május 3-án vasárnap 10:00 órakor lesz a Pesti Magyar Színház facebook oldalán.

[lana_download id=”21989″ text=”A dal letöltése”]

Ami még érdekelheti

Alkoss Szabadon pályázat, idén a Magyar Színházban is!

2024-ben újra megrendezésre kerül az Alkoss Szabadon gyerekrajz pályázat, az Alkoss Szabadon Fiatal Művészekért Alapítvány szervezésében, idén a Magyar Színház is a kezdeményezés mellé állt.

Bővebben

Nagybaczoni Nagy Katival, a Jó estét nyár, jó estét szerelem rendezőjével beszélgettünk

„Az időben kimondott jó szónál nincs nagyobb orvosság. Ennek a fiúnak az élete is egészen másképp alakulhatott volna hogyha valódi törődő szeretetet kap, hogyha csak egyszer van egy kéz, ami...

Bővebben

Ilyen volt a Színházak Éjszakája a Magyar Színházban – videó

A Magyar Színház hat helyszínen, több mint 20 izgalmas és érdekes programmal várta látogatóit kora reggeltől, egészen éjszakába nyúlóan.

Bővebben