Évadvégi két buli, egyben!

Évadvégi két buli, egyben!

Május 27-e egyszerre két eseményt is tartogat: az évad utolsó SunCity​-​je és a Holnap tali! 5. évad zárórészének vetítése lesz a Magyar Színházban. Az évad utolsó SunCity előadását ​a Holnap tali! népszerű sorozat filmbemutató​já​val kötjük össze a színházi előadást.

De hogy kezdődött? Szente Vajk, az előadás rendezője felkérést kapott arra, hogy ​rendezze meg ​a HOLNAP TALI! ötödik (jelenleg futó) évadának utolsó epizódját, a 12. részt​.​ A történet szorosan kötődik a színházi előadáshoz, hiszen a​ SunCity​ musicalben elhangzó dalok kerültek a​ Szente​ Vajk által rendezett részbe is.
​A tartalom: ​Egy esküvőre visz a történet, ahol Rozi és Soma házasodna össze, akik a színpadi változatban még csak kerülgetik egymást és a szerelmet, csakhogy a féltékenység még tíz év múlva is bezavar a kapcsolatukba…
A másik szoros kötődés a film és az előadás között, hogy végzett és jelenlegi Pesti Magyar Színiakadémisták játsszák szinte az összes szerepet, no és persze a kihagyhatatlan Csonka Bandi, a kétbalkezes örömapa.

A május 27-i előadást követő filmbemutatón mindenki részt vehet, aki aznapi színházjeggyel rendelkezik és regisztrál a Holnap tali! rajongói oldalon. Aki nem rendelkezik színházjeggyel és csak a vetítésre jönne,​csak regisztrálnia kell és​ részt vehet a filmbemutatón.

A filmvetítés regisztrációhoz kötött!
Regisztráció: http://holnaptali.whatevergroup.hu

Kövesse az eseményt a: https://www.facebook.com/events/109784696569193/ oldalon!

Díszvendégként jelen lesznek a filmben szereplő színészek, a rendező, Szente Vajk, az akadémisták és a miskolci Fráter György ​Katolikus ​Gimnázium diákszínjátszó​i akik ​novemberben fogják bemutatni a SunCityt.
A filmsorozat utolsó részének színházi vetítésén egymás mellett állnak majd a budapesti és a miskolci ​SunCity​szereplők.

Galéria a SunCity előadás legszebb képeiből

Akinek nincsen jegye a Suncityre, még megveheti az utolsókat, de regisztrálhat külön a filmbemutatóra is, ahol szeretettel várják a Suncity és a Holnap tali! szereplői és alkotói.

Ami még érdekelheti

A NAGY MAGYAR KULTÚRA NAPI KVÍZ

A magyar kultúra napját 1989 óta ünnepeljük meg január 22-én, annak emlékére, hogy – a kézirat tanúsága szerint – Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le egy nagyobb kéziratcsomag...

Bővebben

Színházunk 2023. január 5. és február 28. között zárva tart

Tisztelt Közönségünk!   Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a 2023. január eleji nemvárt kazánházi karbantartás okozta kényszerszünetünk minden igyekezetünk ellenére a vártnál tovább elhúzódik. Így színházunk 2023. január 5. és február...

Bővebben

Színházunk 2023. január 1 – január 9. között zárva tart

Tisztelt Közönségünk! Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy nemvárt kazánházi karbantartás miatt színházunk 2023. január 1 – január 9. között zárva tart. A műszaki hibák a decemberi előadásaink zökkenőmentes megtartását nem veszélyeztetik, ugyanis...

Bővebben