Elmaradt előadásaink pótlása

Elmaradt előadásaink pótlása

Kedves Közönségünk!

A járványügyi helyzet miatt elmaradt 50 előadásunk pótlását 2020. szeptember 18-tól megkezdjük. A pótlások várhatóan december hónapig elhúzódnak. Azon kedves nézőinktől, akiknek még nem sikerült kitűznünk a pótló előadásuk időpontját, türelmüket kérjük. Abban az esetben, ha a kitűzött időpont megfelelő, Önnek semmilyen további dolga nincs, mint a kijelölt időpontba eljönni az előadásra az Önnél lévő jegyekkel!

FIGYELEM! A korábban megvásárolt jegyek automatikusan a műsorban megjelölt pótelőadásra érvényesek! Abban az esetben, ha a kitűzött időpont megfelelő, Önnek semmilyen további dolga nincs, mint a kijelölt időpontba eljönni az előadásra az Önnél lévő jegyekkel! A pótlások időpontjáért kattintson IDE

Amennyiben bármilyen segítségre szükség lenne, kérjük, minden esetben forduljanak a Szervezési Osztályon kollégáinkhoz – akik augusztus 3-tól várják Önöket a Dalszínház utcai Szervezési Irodánkban. (Nyitva tartás augusztus 3-tól augusztus 19-ig: hétfő, szerda, péntek 10-14 óráig, kedd-csütörtök 14-18 óráig.)
Augusztus 24-től  teljes nyitvatartási időben a Pesti Magyar Színházban lévő jegypénztárban és szervezési irodánkban is szeretettel várjuk Önöket.

Az online értékesített, és a személyesen vásárolt jegyek ügyintézését is kollégáink végzik.  Amennyiben a szeptemberi és októberi hónapra megjelölt pótelőadások időpontja nem megfelelő, jegyüket ajándékkártyára cseréljük, amely 2021. május 31-ig váltható be bármelyik saját előadásunkra.

Akár online, akár személyesen vásárolták a jegyeket, kérjük, vegyék figyelembe, hogy a szeptember és október hónapra kitűzött pótlelőadások esetében az időpont módosítására, a jegyek ajándékkártyára cserélésére, vagy visszaváltására 2020. augusztus 31-ig van lehetőség!

Július hónap folyamán arra kérnénk Önöket, ha bármilyen kérdésük van, azt legyenek kedvesek a  szervezes@mszinhaz.hu emailre küldeni, tüntessék fel benne a könnyebb ügyintézés érdekében telefonszámukat is. A hozzánk beáramló nagy mennyiségű e-mailek feldolgozása folyamatosan történik, türelmüket és megértésüket kérjük.

A pótelőadásokra esetlegesen el nem adott, vagy felszabaduló jegyeket a szokásos értékesítési csatornákon keresztül elérhetővé tesszük, így július 13-án 10 órától online, és augusztus 3-tól személyesen is vásárolhatnak jegyeket.

Köszönjük türelmüket és hűségüket, mellyel színházunkat a vészhelyzet időszakában is megtisztelték. Az újranyitást követően is folyamatosan ügyelünk az egészségügyi előírásokra, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy Önök ne csak jól, de biztonságban is érezhessék magukat a Pesti Magyar Színházban!
Üdvözlettel:

A Pesti Magyar Színház igazgatósága

Ami még érdekelheti

A NAGY MAGYAR KULTÚRA NAPI KVÍZ

A magyar kultúra napját 1989 óta ünnepeljük meg január 22-én, annak emlékére, hogy – a kézirat tanúsága szerint – Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le egy nagyobb kéziratcsomag...

Bővebben

Színházunk 2023. január 5. és február 28. között zárva tart

Tisztelt Közönségünk!   Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a 2023. január eleji nemvárt kazánházi karbantartás okozta kényszerszünetünk minden igyekezetünk ellenére a vártnál tovább elhúzódik. Így színházunk 2023. január 5. és február...

Bővebben

Színházunk 2023. január 1 – január 9. között zárva tart

Tisztelt Közönségünk! Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy nemvárt kazánházi karbantartás miatt színházunk 2023. január 1 – január 9. között zárva tart. A műszaki hibák a decemberi előadásaink zökkenőmentes megtartását nem veszélyeztetik, ugyanis...

Bővebben