CASTING – Ensemble-tagságra

CASTING – Ensemble-tagságra

A Pesti Magyar Színház meghallgatást hirdet ensemble-tagságra a 2023/24-es évadra

A Pesti Magyar Színház meghallgatást hirdet 18-26 év közötti fiatalok számára ensemble-tagságra a következő, 2023/24-es évadra.

A színház ensemble-tagjai ének- és tánctudásukkal, színészi képességeikkel különböző karakterű csoportos és szöveges szerepekben látnak el feladatokat a színház produkcióiban.

A meghallgatás időpontja: 2023. április 5. szerdán 10.00 órától

A meghallgatás helyszíne: Pesti Magyar Színház Próbaterme

(Művészbejáró címe: 1077 Budapest, Rejtő Jenő utca 1.)

A meghallgatásra olyan szabadon választott anyagokkal ajánlott érkezni – minimum két próza és két énekszám -, melyekkel a jelentkezők tudásuk legjavát tudják megmutatni.

Zongorakíséretet, ill. zenei alaphoz (MP3 vagy WAW formátumban pendrive -on) lejátszót a színház biztosít, kérjük szépen az erre vonatkozó igényt a jelentkezésben megjelölni.

A jelentkezéseket 2022. április 3. hétfő 12.00 óráig várjuk a meghallgatas@mszinhaz.hu címre, a tárgy mezőbe kérjük szépen a jelentkező nevét és a „Ensemble – 2023/24 évad” -ot feltüntetni.

A meghallgatás pontos időbeosztásáról a castingot megelőző napon értesítést küldünk minden jelentkezőnek!

Pesti Magyar Színház

Művészeti Titkárság

Ami még érdekelheti

185 éve a kultúráért! – Adója 1%-ával

A Pesti Magyar Színház – Ifjúsági – és Családi Színház 185 éve áll a kultúra szolgálatában. Célunk olyan művészetkedvelő – és értő fiatalok oktatása, kinevelése, akik a jövőben szféránk aktív...

Bővebben

ELMARAD – A MUZSIKA HANGJA

Tisztelt Nézőink! A muzsika hangja című 2023. május 13-i 19 órára meghirdetett előadása technikai okok miatt ELMARAD! A jegyek becserélhetők a májusi előadásokra a jegyértékesítő pontjainkon, vagy visszaválthatóak 2023. május...

Bővebben

FIGYELEM! FORGALMI KORLÁTOZÁS

Tisztelt Közönségünk!  Magyarországra érkezik április 28-30. között Ferenc pápa, a látogatás miatt pedig napokig tartó lezárások, forgalmirend-változások és forgalomkorlátozások lesznek a fővárosban. Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a Pápalátogatás és...

Bővebben