Bérlet

Bérlet

Bérlet

 

 

BÉRLET

 

Színvonalas szórakozás és elgondolkodtató végkifejlet – tekintse meg 3 előadásunkat 2 színházjegy áráért!

Ára: 6800 Ft – 7500 Ft

Három előre meghatározott előadás a színház saját produkcióiból egy fő részére szabadon választható időpontokban (a szabad helyek függvényében)

Előadások: Folytassa, Ciceró! avagy botrány a törvényszéken | Utánképzés ittas vezetőknek | Balta a fejbe

A bérleteket a 2018/2019-es évad végéig tudják beváltani.

 

A bérletek a színház jegypénztárában és szervezési osztályunkon, valamint online is válthatók.

 


A 2018/2019-es évad bérletes előadásai
1.

Maurice Hennequin – Pierre Veber:
Folytassa, Ciceró! – avagy Botrány a törvényszéken
zenés szatirikus érzékiség 3 felvonásban
Rendezte: Horváth Illés

Cyprien Gaudet, az új igazságügyi miniszter egy véletlen folytán kénytelen Tricointe úr, a kerületi bírósági elnök házában éjsza­kázni, ahol az elnökné szerepét egy kétes erkölcsű színésznő, Gobette vette át. Ám Gobette állítólagos férje helyett a miniszternél tölti az éjszakát. A bonyodalmak Párizsban kezdődnek, ahol senki sem az, akinek látszik. Szerepcserék, véletlenek, minisztériumi érzékiség, sok átöltözéssel, élő zenével.

2.

Háy János:
Utánképzés ittas vezetőknek
keserű komédia
Rendezte: Lengyel Ferenc

Az Utánképzés olyan emberekről szól, akiknek ittas vezetésért elvették a jogosítványát, s háromnapos csoportterápián kell részt venniük. A mai magyar társadalom nagyon (vagy a legkevésbé sem!) jellegzetes alakjai vonulnak fel előttünk: intézetis férfi, olasz-magyar nem-is-annyira-menő csávó, közös képviselő, trendi műkörmös, projektmenedzser, újságíró, munka-alkoholista multis, vendéglátós és persze két pszichológusnő, akik a terápiát vezetik, és akik szintén nem egyszerű figurák! 
Egyszerre hihetetlenül szórakoztató és elgondolkodtató kis remekmű ez a darab – abban a két korty ital közötti szünetben, amit úgy hívnak: az Élet.

3.

Lőrinczy Attila:
Balta a fejbe
tragikomédia két részben
Rendezte: Horváth Illés

A tehetetlenség érzése az egyik legfeszítőbb. Ha felismered, hogy rossz úton jársz, mégsincs erőd fordítani sorsodon. Mindvégig küzdened, szeretned, gondoskodnod és gondolkodnod kell, hogy végül ráébredj, mindannyian szeretve vagyunk.
Lőrinczy Attila nagyszabású Shakespeare parafrázisa összetett módon ábrázolja az ember esendőségét. Abszurd helyzetei, bizarr karakterei vígjátékiak, miközben végig ott lapul mély érzékenységük. Közege modern, nyelvezete egyszerre klasszikus és mai, fennkölt és trágár. Mindeközben izgalmas, fordulatos krimi, pergő cselekménnyel. Míg a halál el nem választ.

Ami még érdekelheti

Üzenet a Színházi Világnap alkalmából

Barátaimnak, a világ színházművészeinek, A Színházi Világnapon írom nektek ezt az üzenetet, és miközben boldog vagyok, hogy hozzátok szólhatok, minden porcikám remeg a nyomasztó feszültségek és zűrzavaros érzések  súlya alatt,...

Bővebben

CASTING – TÁNCOS SZEREPKÖRRE

A Pesti Magyar Színház meghallgatást hirdet táncosok számára a színház Ensemble társulatába  a 2023/24-es évadra! A Pesti Magyar Színház meghallgatást hirdet 18- 24 éves táncosok számára a színház Ensemble társulatába...

Bővebben

CASTING – Ensemble-tagságra

A Pesti Magyar Színház meghallgatást hirdet ensemble-tagságra a 2023/24-es évadra A Pesti Magyar Színház meghallgatást hirdet 18-26 év közötti fiatalok számára ensemble-tagságra a következő, 2023/24-es évadra. A színház ensemble-tagjai ének-...

Bővebben