Belestünk az UTAZÁS AZ ÉJSZAKÁBA próbáiba

Belestünk az UTAZÁS AZ ÉJSZAKÁBA próbáiba

Bánsági Ildikó

Jegyvásárlás

Rettenetes család, ahol a felszínen mindenki mosolyog. A próbán készült képeken megmutatjuk, mi rejtőzik a mélyben, milyen a szereplők valódi viszonya egymáshoz.

A főszereplő, Bánsági Ildikó szerint:

“Ez a szó, hogy boldog lennék, így eszembe sem jut és azt hiszem nem is szoktam ezen gondolkodni. Most tele van a fejem ennek nőnek az életével. Az igazságaival, a hazugságaival, az öncsalásával és a boldogtalanságával. Látom, ahogyan kiszolgáltatottá válik a férjével, a családjával szemben, sokszor fel tudom menteni a felelőssége alól mert pokoli lehet annak, akinek semmilyen módon nem segítenek, amikor látja, tudja mindenki, hogy segítségre szorul.

Mindenki arról kérdez, hogy milyen érzés együtt próbálni a lányommal, holott a fiúkkal sokkal de sokkal több dolgom van, mint vele. Nagyon lehet velük dolgozni. Érzékenyek, figyelnek.

Összetett és aprólékos munkában vagyok amiben megnyugtató, hogy Kata mellettem van. Egy színésznőt látok, aki dolgozik, gondolkodik, aki történetesen a lányom és szerintem sokkal tudatosabb, mint én. Ha nincs dolga, ül a próbán, néz, és – mit mondjak – van mit megbeszélnünk esténként.” (7óra7)

Bővebben:

Az előadás érdekessége, hogy társulatunk tagja, Gáspár Kata most először áll együtt színpadon az édesanyjával. Erről itt olvashat.

Az előadás ismertetőjét itt találja.

Fotó: Zsigmond László

Ami még érdekelheti

A NAGY MAGYAR KULTÚRA NAPI KVÍZ

A magyar kultúra napját 1989 óta ünnepeljük meg január 22-én, annak emlékére, hogy – a kézirat tanúsága szerint – Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le egy nagyobb kéziratcsomag...

Bővebben

Színházunk 2023. január 5. és február 28. között zárva tart

Tisztelt Közönségünk!   Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a 2023. január eleji nemvárt kazánházi karbantartás okozta kényszerszünetünk minden igyekezetünk ellenére a vártnál tovább elhúzódik. Így színházunk 2023. január 5. és február...

Bővebben

Színházunk 2023. január 1 – január 9. között zárva tart

Tisztelt Közönségünk! Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy nemvárt kazánházi karbantartás miatt színházunk 2023. január 1 – január 9. között zárva tart. A műszaki hibák a decemberi előadásaink zökkenőmentes megtartását nem veszélyeztetik, ugyanis...

Bővebben