Balta a fejbe – galéria

Balta a fejbe – galéria

Lőrinczy Attila: Balta a fejbe – véres komédia
Ha Shakespeare nem írja meg a III. Richardot, talán Lőrinczy Attilának sem jut az eszébe Ricsi, aki elhatározza, hogy gazember lesz, és ezt be is tartja. A darab most és itt játszódik, nem mindig azokon a területeken, ahol otthonosan mozgunk. Van vér, van fegyver, van pénz számolatlanul, dolgozik a maffia, dolgoztatják a lányokat, és közben verses drámában halljuk és látjuk mindazt, ami naponta megtörténik velünk.Horváth Illés fiatal rendező úgy döntött, hogy tükröt tart, és nem a tükör torz. Izgalmas groteszk vérdráma, fordulatos krimi, ​politika, maffiacsalád, ​míg a halál el nem választ… elválaszt.  (Fotó: Juhász Éva)

 

Ami még érdekelheti

A Magyar Színház meghatározta az egész életemet – interjú Trokán Annával

Trokán Anna a 2024/25-ös évadtól csatlakozik a Magyar Színház társulatához. A színházhoz kapcsolódó gyerekkori emlékeiről, egykori és új szerepeiről beszélgettünk.

Bővebben

EZERARCÚ – Hajós Zsuzsa: „én nagyon szeretnék Mikkamakka lenni…”

A Magyar Színház 2023/24-es évadában tartotta az EZERARCÚ című komplex színházi nevelési előadásának premierjét. A darab író-rendezőjével, Hajós Zsuzsával beszélgettünk az előadás aktualitásáról, születéséről, a karakterekről és a mondanivalóról.

Bővebben

Kikapcsolódás az egész családnak a 2024/25-ös évadban is

A Magyar Színház a 2024/25-ös évadban is a családok színházaként, széles repertoárral várja nézőit. Az ősszel induló évadról most lehull a lepel és kiderül, hogy mik lesznek az évad új...

Bővebben