Az elérhető leghatékonyabb fertőtlenítőeljárás színházunkban

Az elérhető leghatékonyabb fertőtlenítőeljárás színházunkban

A Pesti Magyar Színház Igazgatóságának döntése értelmében a jelenleg elérhető leghatékonyabb fertőtlenítőeljárással vesszük fel a harcot a koronavírus terjedésével szemben, annak érdekében, hogy a színház munkavállalóit és hűséges nézőit megóvja a betegség kialakulásától. Szerződést kötöttünk az RLP Higiénia céggel a színház épületének rendszeres és teljes fertőtlenítésére.

A cég a SARS-COV-2 T-T PROTOKOLL rendszerét figyelembe véve tevékenységét a Nanosept Aqua® fertőtlenítőszerrel végzi, amely a szolgáltatásuk legmagasabb minőséget képviseli.

Az Ezüstkolloid oldat felveszi a harcot a fertőzéseket okozó baktériumokkal és vírusokkal azáltal, hogy gátolja az egysejtű kórokozók anyagcseréjéért felelős enzimek működést. A vírusok ellen úgy lép fel, hogy a szaporodásukat megakadályozza a vírusok fehérjeburkának károsításával.
A 100%-ban lebomló, klórmentes és a környezetre ártalmatlan ezüstkolloid oldat nagynyomással porlasztva a legkisebb helyre is eljut. Antimikrobiális, baktérium-, gomba-, és vírusölő hatását az alkalmazásakor felszabaduló aktív oxigénnek és az ezüst kolloid részecskéknek köszönheti. Az ezüstkolloid részecskék a felületen megtapadva elpusztítanak minden kórokozót. A fertőtlenített terület 3 óra múlva használatba vehető. A befújt területek utólagos letörlést nem igényelnek. A rendszeres fertőtlenítéssel megelőzhető a tömeges megbetegedés, és csökkenthető a visszafertőződés kockázata!

A termék használatával a kezelt felületekre jutó és a száradás után visszamaradó ezüst tartósabb fertőtlenítő hatást fejt ki, így segít a felületek higiéniáját megőrizni a megelőzés érdekében is.Az eddig elvégzett tudományos vizsgálatok egyértelműen igazolták, hogy a fémek a vírusok többféle célpontját is képesek megtámadni, így a hagyományos antivirális terápiákkal összehasonlítva csökken a kezeléssel szembeni vírusrezisztencia kialakulásának kockázata.

Az első fertőtlenítés szeptember 15-én éjjel lesz a Pesti Magyar Színház összes helységében, majd az eljárást a megfelelő védekezés érdekében a vírusveszélyes időszakban hetente egyszer el kell végezni.

 

A Pesti Magyar Színház részletes COVID-19 ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEI megtekinthető ITT

 

Mindent megteszünk a biztonság érdekében!

Ami még érdekelheti

KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS – szavazzon az évad legjobbjaira!

Szavazz a Magyar Színház Társulatának színészeire és a legjobb előadásra! Az évad legjobb művészei a közönség szavazatai alapján díjazásban részesülnek. Kedves közönségünk idén is lehetőséget kap arra, hogy szavazzon kedvenceire! ...

Bővebben

A Pesti Magyar Színház meghallgatást hirdet gyermekeknek!

Érdekel a színház?  Szívesen kipróbálnád tehetségedet egy budapesti nagyszínház színpadán?  Itt a remek alkalom! Keresünk a következő, 2024/25-ös évadra 6-11 éves, jól éneklő, jó mozgású lányokat és fiúkat! A casting többfordulós rendszerben történik....

Bővebben

Különleges hangulatban zajlott a “Jó estét nyár, jó estét szerelem” című darab premierjéhez kapcsolódó sajtótájékoztató a Magyar Színházban.

Az esemény indításaként egyedi oldtimer autóval érkeztek a színház elé a darab főszereplői Jenes Kitti, Kusnyér Anna, Tóth Angelika és a színdarab főszereplője Pásztor Ádám. A színészek jelmezei és a...

Bővebben