A Pesti Magyar Színház közleménye

A Pesti Magyar Színház közleménye

Kedves Közönségünk!

A Pesti Magyar Színház tájékoztatja Közönségét, hogy a koronavírus-járvány elleni védekezést irányító Operatív Törzs és Magyarország Kormánya határozata alapján 2020. március és április hónapra meghirdetett előadások elmaradnak.  
A kihirdetett vészhelyzet miatt elmaradt előadások jegyeit színházunk egy későbbi időpontra érvényesíti, amennyiben ez az időpont nem lesz megfelelő az Önök számára, úgy a megvásárolt jegyeket átcserélhetik egy másik időpontra.

Amennyiben nem kívánnak élni az átcserélés lehetőségével, úgy a jegy ellenértékével megegyező vásárlási utalványt fogunk Önöknek kiállítani, amivel egy későbbi szabadon választott időpontra vásárolhatnak jegyeket. Kérjük Önöket, hogy megváltott belépőjegyeiket őrizzék meg. Az új időpontokat a vészhelyzet letelte után tudjuk kitűzni, így a cseréről vagy az ajándékutalvány kéréséről is ez után dönthetnek. A vészhelyzet leteltét követően színházunk új közleményben tájékoztatja Önöket az új időpontokról. Kérnénk, hogy iratkozzanak fel a Pesti Magyar Színház hírlevelére.  A márciusi, áprilisi előadások új időpontjait hírlevélben is ki fogjuk küldeni, így automatikusan értesülhetnek a módosult műsorról.

Felhívjuk a Karácsonyi bérlettel rendelkező nézőink figyelmét, hogy a bérletek felhasználási idejét meghosszabbítjuk, a bérletek a 2020. december 31-ig lesznek jegyre válthatóak.

A színház Szervezési Osztálya és Jegypénztára a zárlat feloldásáig zárva tart. Kérdés esetén a szervezes@mszinhaz.hu vagy jegypenztar@mszinhaz.hu email címen tudja felvenni velünk a kapcsolatot, vagy hívja a következő telefonszámot: +3630 887 52 76

Kérjük szíves megértésüket, jó egészséget kívánunk, és bízunk benne, hogy mielőbb viszontláthatjuk Önöket a Pesti Magyar Színház előadásain!

Budapest, 2020. március 30.

Pesti Magyar Színház
Igazgatósága

Központi információ:
https://koronavirus.gov.hu/

Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) ingyenesen hívható zöldszámai:

06 80 277 455 • 06 80 277456

Ami még érdekelheti

KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS – szavazzon az évad legjobbjaira!

Szavazz a Magyar Színház Társulatának színészeire és a legjobb előadásra! Az évad legjobb művészei a közönség szavazatai alapján díjazásban részesülnek. Kedves közönségünk idén is lehetőséget kap arra, hogy szavazzon kedvenceire! ...

Bővebben

A Pesti Magyar Színház meghallgatást hirdet gyermekeknek!

Érdekel a színház?  Szívesen kipróbálnád tehetségedet egy budapesti nagyszínház színpadán?  Itt a remek alkalom! Keresünk a következő, 2024/25-ös évadra 6-11 éves, jól éneklő, jó mozgású lányokat és fiúkat! A casting többfordulós rendszerben történik....

Bővebben

Különleges hangulatban zajlott a “Jó estét nyár, jó estét szerelem” című darab premierjéhez kapcsolódó sajtótájékoztató a Magyar Színházban.

Az esemény indításaként egyedi oldtimer autóval érkeztek a színház elé a darab főszereplői Jenes Kitti, Kusnyér Anna, Tóth Angelika és a színdarab főszereplője Pásztor Ádám. A színészek jelmezei és a...

Bővebben