A KINCSES SZIGET HÉTVÉGE

A KINCSES SZIGET HÉTVÉGE

— EXTRA PROGRAMOKKAL, NYEREMÉNYEKKEL TELI HÉTVÉGE —

Üdv a fedélzeten! Vitorlát bonts! Indul a Kincses Sziget expedíció!

„Jól figyelmezz szavamra utazó! A kaland, melyre vállalkozni készülsz tele lesz veszéllyel, kihívásokkal, megannyi bizar és újfajta felfedezéssel, amiket Neked kell felkutatnod. Légy hát nagyon figyelmes, szegezd szemed a horizontra, mert hamarosan kezdetét veszi A kincses sziget expedíció, ahol Neked nem is egy feladatot szántam!” – Silver kapitány

Családi programokkal, kincskereséssel és extra meglepetésekkel várunk Mindenkit május 6-7-én, a kalózokkal és kalandorokkal teli eseményünkön. Minden megváltott jegy mellé személyre szabott kalandjáték jár, melynek sikeres teljesítése esetén igazi kincs ütheti a szerencsés résztvevők tenyerét, előadások után pedig valódi kalóztalálkozót tartunk a színház előtt.

JEGYVÁSÁRLÁS ITT LEHETSÉGES!

PROGRAMOK

  1. A KINCSES SZIGET KÜLDETÉS

Minden megváltott jegy mellé egy személyre szabott kalóz „küldetés” jár. A küldetést maga Silver kapitány küldte, így témájában és a megoldandó feladatban is kapcsolódik az előadáshoz. A küldetés megfejtéseit – e-mail címmel ellátva – a színház kollégái gyűjtik össze. Minden helyes válaszadó részesülhet Flint kapitány elveszett kincséből, valamint a főnyereményért is versenybe szállhat, mely egy színészek által vezetett színházi körtúra lesz május 28-án.

  1. A KINCSES SZIGET KINCSKERESÉS

Találd meg a színházban és a színház területén elrejtett képeket, különböző motívumokat és szállj versenybe a 10 db páros belépő egyikéért. A kincskeresés kalandlapja a színházban átvehető az előadás kezdete előtt.

  1. A KINCSES SZIGET FOTÓVERSENY

Készíts minél kreatívabb képeket A kincses sziget fotófal előtt, töltsd fel a képet Instagramra vagy Facebookra, jelöld meg a Magyar Színház oldalát, illetve használd a #kincsesmagyarszinhaz -at és a legkreatívabb képek készítői versenybe szállhatnak a 10 db páros belépő egyikéért és VIP meghívót kaphatnak a május 28-án tartott színészek által vezetett színházi körtúrára.

  1. KALÓZTALÁLKOZÓ

Találkozz előadások után A kincses sziget előadás sztárjaival és készíts fotót a kedvenc karaktereddel! A színészekkel való találkozásra a színház előtt lesz lehetőség az előadások után.

Kikkel találkozhatsz?

A KINCSES SZIGET KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ BEOSZTÁSA

2023. május 6. 15:00-ás előadás után

2023. május 6. 19:00-es előadás után

2023. május 7. 15:00-ás előadás után

Ragány Misa

Pásztor Ádám

Pásztor Ádám

Mahó Andrea

Nagy Petra

Nagy Petra

Varga Szilvia

Keresztény Tamás

Pavletits Béla

Szurcsík Ádám

Vlahovics Edit

Szurcsík Ádám

Papp Domonkos

Pavletits Béla

Keresztény Tamás

A közönségtalálkozó helyszíne: A színház főbejárta, a színház előtti tér

 

A SZÍNHÁZBAN AZ UTAZÁS NAPJÁN VEDD KEZEDBE A NEKED SZÁNT KALANDOT ÉS SZEREZZ TE IS EGY DARABOT FLINT KAPITÁNY ELVESZETT KINCSÉBŐL!

Ami még érdekelheti

Pedagógus Workshop a Magyar Színházban

Kedves Pedagógus Kollégák! Szeretettel hívunk benneteket a hagyományteremtő szándékkal megrendezésre kerülő pedagógus hétvégére. A programok a tavalyi évadban nagy sikerrel bemutatott tantermi előadás, a KŐ PAPÍR OLLÓ, valamint a tavaszi...

Bővebben

Valahol Európában új szereposztással a Magyar Színházban

Azt mondják, a remekművek időtlenek, és az üzenetük téren-időn képes átsugározni. A Valahol Európában az egyik legcsodálatosabb magyar musical, amely Dés László zenéjével és fantasztikus gyerekszereplőkkel már 2016 óta töretlen...

Bővebben

Dr. Zalán János Igazgatói Pályázat 2023

Kedves Közönségünk! Színházunkban az aktuális igazgatói mandátum 2024. január 31-ig él, így jelenleg igazgatói pályázati időszak alatt állunk. Az alábbi posztot Dr. Zalán János, a Magyar Színház Igazgatója kérésére tesszük...

Bővebben