A KINCSES SZIGET HÉTVÉGE

A KINCSES SZIGET HÉTVÉGE

— EXTRA PROGRAMOKKAL, NYEREMÉNYEKKEL TELI HÉTVÉGE —

Üdv a fedélzeten! Vitorlát bonts! Indul a Kincses Sziget expedíció!

“Jól figyelmezz szavamra utazó! A kaland, melyre vállalkozni készülsz tele lesz veszéllyel, kihívásokkal, megannyi bizar és újfajta felfedezéssel, amiket Neked kell felkutatnod. Légy hát nagyon figyelmes, szegezd szemed a horizontra, mert hamarosan kezdetét veszi A kincses sziget expedíció, ahol Neked nem is egy feladatot szántam!” – Silver kapitány

Családi programokkal, kincskereséssel és extra meglepetésekkel várunk Mindenkit május 6-7-én, a kalózokkal és kalandorokkal teli eseményünkön. Minden megváltott jegy mellé személyre szabott kalandjáték jár, melynek sikeres teljesítése esetén igazi kincs ütheti a szerencsés résztvevők tenyerét, előadások után pedig valódi kalóztalálkozót tartunk a színház előtt.

JEGYVÁSÁRLÁS ITT LEHETSÉGES!

PROGRAMOK

  1. A KINCSES SZIGET KÜLDETÉS

Minden megváltott jegy mellé egy személyre szabott kalóz „küldetés” jár. A küldetést maga Silver kapitány küldte, így témájában és a megoldandó feladatban is kapcsolódik az előadáshoz. A küldetés megfejtéseit – e-mail címmel ellátva – a színház kollégái gyűjtik össze. Minden helyes válaszadó részesülhet Flint kapitány elveszett kincséből, valamint a főnyereményért is versenybe szállhat, mely egy színészek által vezetett színházi körtúra lesz május 28-án.

  1. A KINCSES SZIGET KINCSKERESÉS

Találd meg a színházban és a színház területén elrejtett képeket, különböző motívumokat és szállj versenybe a 10 db páros belépő egyikéért. A kincskeresés kalandlapja a színházban átvehető az előadás kezdete előtt.

  1. A KINCSES SZIGET FOTÓVERSENY

Készíts minél kreatívabb képeket A kincses sziget fotófal előtt, töltsd fel a képet Instagramra vagy Facebookra, jelöld meg a Magyar Színház oldalát, illetve használd a #kincsesmagyarszinhaz -at és a legkreatívabb képek készítői versenybe szállhatnak a 10 db páros belépő egyikéért és VIP meghívót kaphatnak a május 28-án tartott színészek által vezetett színházi körtúrára.

  1. KALÓZTALÁLKOZÓ

Találkozz előadások után A kincses sziget előadás sztárjaival és készíts fotót a kedvenc karaktereddel! A színészekkel való találkozásra a színház előtt lesz lehetőség az előadások után.

Kikkel találkozhatsz?

A KINCSES SZIGET KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ BEOSZTÁSA

2023. május 6. 15:00-ás előadás után

2023. május 6. 19:00-es előadás után

2023. május 7. 15:00-ás előadás után

Ragány Misa

Pásztor Ádám

Pásztor Ádám

Mahó Andrea

Nagy Petra

Nagy Petra

Varga Szilvia

Keresztény Tamás

Pavletits Béla

Szurcsík Ádám

Vlahovics Edit

Szurcsík Ádám

Papp Domonkos

Pavletits Béla

Keresztény Tamás

A közönségtalálkozó helyszíne: A színház főbejárta, a színház előtti tér

 

A SZÍNHÁZBAN AZ UTAZÁS NAPJÁN VEDD KEZEDBE A NEKED SZÁNT KALANDOT ÉS SZEREZZ TE IS EGY DARABOT FLINT KAPITÁNY ELVESZETT KINCSÉBŐL!

Ami még érdekelheti

KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS – szavazzon az évad legjobbjaira!

Szavazz a Magyar Színház Társulatának színészeire és a legjobb előadásra! Az évad legjobb művészei a közönség szavazatai alapján díjazásban részesülnek. Kedves közönségünk idén is lehetőséget kap arra, hogy szavazzon kedvenceire! ...

Bővebben

A Pesti Magyar Színház meghallgatást hirdet gyermekeknek!

Érdekel a színház?  Szívesen kipróbálnád tehetségedet egy budapesti nagyszínház színpadán?  Itt a remek alkalom! Keresünk a következő, 2024/25-ös évadra 6-11 éves, jól éneklő, jó mozgású lányokat és fiúkat! A casting többfordulós rendszerben történik....

Bővebben

Különleges hangulatban zajlott a “Jó estét nyár, jó estét szerelem” című darab premierjéhez kapcsolódó sajtótájékoztató a Magyar Színházban.

Az esemény indításaként egyedi oldtimer autóval érkeztek a színház elé a darab főszereplői Jenes Kitti, Kusnyér Anna, Tóth Angelika és a színdarab főszereplője Pásztor Ádám. A színészek jelmezei és a...

Bővebben