Színházpedagógia FELNŐTTEKNEK a magyar kultúra napján

Színházpedagógia FELNŐTTEKNEK a magyar kultúra napján

Forrás: hír.ma

2017. január 22-én, vasárnap a magyar kultúra napján színházunk különleges ajándékkal kedveskedik nézőinek.

 
Ezen a napon a 15 órakor kezdődő A tizedes meg a többiek című komédia előadását követő egy órában színházpedagógusok és az előadás szereplőinek részvételével beszélgetünk.
Helyzeteket kínálunk, melyekben erőteljes szerepet kap az énkép, az ön- és társismeret, az identitás. Játszunk, tervezünk, újra értékelünk – a színházi előadás által felvetett témák és élethelyzetek mentén.
 
A részvétel térítésmentes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni legkésőbb 2017. január 6-ig lehet a szinhazpedagogia@mszinhaz.hu címen. A színházpedagógiai foglalkozás résztvevőinek csupán jegyet kell váltania a január 22-i A tizedes meg a többiek című előadásra.
A résztvevők száma korlátozott, ezért a regisztrációkat a beérkezés sorrendjében fogadjuk el. A színházpedagógiai foglalkozásról az érintett nézőket e-mailben értesítjük 2017. január 9. után.
 
Viszontlátásra január 22-én, a magyar kultúra napján!

 

Ami még érdekelheti

KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS – szavazzon az évad legjobbjaira!

Szavazz a Magyar Színház Társulatának színészeire és a legjobb előadásra! Az évad legjobb művészei a közönség szavazatai alapján díjazásban részesülnek. Kedves közönségünk idén is lehetőséget kap arra, hogy szavazzon kedvenceire! ...

Bővebben

A Pesti Magyar Színház meghallgatást hirdet gyermekeknek!

Érdekel a színház?  Szívesen kipróbálnád tehetségedet egy budapesti nagyszínház színpadán?  Itt a remek alkalom! Keresünk a következő, 2024/25-ös évadra 6-11 éves, jól éneklő, jó mozgású lányokat és fiúkat! A casting többfordulós rendszerben történik....

Bővebben

Különleges hangulatban zajlott a “Jó estét nyár, jó estét szerelem” című darab premierjéhez kapcsolódó sajtótájékoztató a Magyar Színházban.

Az esemény indításaként egyedi oldtimer autóval érkeztek a színház elé a darab főszereplői Jenes Kitti, Kusnyér Anna, Tóth Angelika és a színdarab főszereplője Pásztor Ádám. A színészek jelmezei és a...

Bővebben