ÚJRA! “Amiről még nem meséltem” – Beszélgetés élsportolókkal

ÚJRA! “Amiről még nem meséltem” – Beszélgetés élsportolókkal

SPORT A KULTÚRA SZENTÉLYÉBEN, A SZÍNHÁZBAN
A meghitt beszélgetés vendége minden alkalommal egy-egy olyan magyar sportoló, aki emberként és sportemberként is példakép lehet.

“Egy ilyen estet minden sportoló megérdemelne!” (Knoch Viktor)

2020. március 30-án Harsányi Gergellyel!

A mindenki által elismert, szeretett, 179-szeres válogatott kézilabdázó megjárt két olimpiát, számos Eb-t és világbajnokságot. A rendkívül intelligens, igazi csapatember 2018-ban lépett utoljára pályára profi játékosként.
Doktoriját a sport és a genetika összefüggéséről írta. Most az általa alapított cég vezetőjeként gyerekek és élsportolók fizikális, valamint mentális felméréseivel és sportszakmai iránymutatással foglalkozik.

 

2019. december 16-én, 18:00-kor Elbert Gábor vendége Lőrincz Viktor és Lőrincz Tamás lesz, a 2019-es birkózó világbajnokság hősei.

Mindenkit szeretettel várunk!

 

 

Kasza Róbert világ- és Európa-bajnok öttusázó volt Elbert Gábor vendége októberben az “Amiről még nem meséltem…” sorozat 27. estjén a Pesti Magyar Színházban. Kasza, aki a budapesti világbajnokság előtt még abba akarta hagyni a sportolást, az ott elért ötödik hely után már minden nap Tokióra készül. Célként egyértelműen az éremszerzést jelölte meg a jövő évi olimpián.

Az ” Amiről még nem meséltem…” 28. vendége a válogatott labdarúgó Bogdán Ádám lesz, november 15-én, pénteken 18 órától a Pesti Magyar Színház Sinkovits Színpadán.

A beszélgetőtárs: Elbert Gábor

A legutóbbi est Kasza Róberttel

Beszélgetés az emlékezésről, a minta fontosságáról, kötetlen csevegés, minden hónapban egyszer.

Vendégeink voltak:

BALCZÓ ANDRÁS

DR. GYARMATI ANDREA

Ami még érdekelheti

A NAGY MAGYAR KULTÚRA NAPI KVÍZ

A magyar kultúra napját 1989 óta ünnepeljük meg január 22-én, annak emlékére, hogy – a kézirat tanúsága szerint – Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le egy nagyobb kéziratcsomag...

Bővebben

Színházunk 2023. január 5. és február 28. között zárva tart

Tisztelt Közönségünk!   Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a 2023. január eleji nemvárt kazánházi karbantartás okozta kényszerszünetünk minden igyekezetünk ellenére a vártnál tovább elhúzódik. Így színházunk 2023. január 5. és február...

Bővebben

Színházunk 2023. január 1 – január 9. között zárva tart

Tisztelt Közönségünk! Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy nemvárt kazánházi karbantartás miatt színházunk 2023. január 1 – január 9. között zárva tart. A műszaki hibák a decemberi előadásaink zökkenőmentes megtartását nem veszélyeztetik, ugyanis...

Bővebben