Az elérhető leghatékonyabb fertőtlenítőeljárás színházunkban

Az elérhető leghatékonyabb fertőtlenítőeljárás színházunkban

A Pesti Magyar Színház Igazgatóságának döntése értelmében a jelenleg elérhető leghatékonyabb fertőtlenítőeljárással vesszük fel a harcot a koronavírus terjedésével szemben, annak érdekében, hogy a színház munkavállalóit és hűséges nézőit megóvja a betegség kialakulásától. Szerződést kötöttünk az RLP Higiénia céggel a színház épületének rendszeres és teljes fertőtlenítésére.

A cég a SARS-COV-2 T-T PROTOKOLL rendszerét figyelembe véve tevékenységét a Nanosept Aqua® fertőtlenítőszerrel végzi, amely a szolgáltatásuk legmagasabb minőséget képviseli.

Az Ezüstkolloid oldat felveszi a harcot a fertőzéseket okozó baktériumokkal és vírusokkal azáltal, hogy gátolja az egysejtű kórokozók anyagcseréjéért felelős enzimek működést. A vírusok ellen úgy lép fel, hogy a szaporodásukat megakadályozza a vírusok fehérjeburkának károsításával.
A 100%-ban lebomló, klórmentes és a környezetre ártalmatlan ezüstkolloid oldat nagynyomással porlasztva a legkisebb helyre is eljut. Antimikrobiális, baktérium-, gomba-, és vírusölő hatását az alkalmazásakor felszabaduló aktív oxigénnek és az ezüst kolloid részecskéknek köszönheti. Az ezüstkolloid részecskék a felületen megtapadva elpusztítanak minden kórokozót. A fertőtlenített terület 3 óra múlva használatba vehető. A befújt területek utólagos letörlést nem igényelnek. A rendszeres fertőtlenítéssel megelőzhető a tömeges megbetegedés, és csökkenthető a visszafertőződés kockázata!

A termék használatával a kezelt felületekre jutó és a száradás után visszamaradó ezüst tartósabb fertőtlenítő hatást fejt ki, így segít a felületek higiéniáját megőrizni a megelőzés érdekében is.Az eddig elvégzett tudományos vizsgálatok egyértelműen igazolták, hogy a fémek a vírusok többféle célpontját is képesek megtámadni, így a hagyományos antivirális terápiákkal összehasonlítva csökken a kezeléssel szembeni vírusrezisztencia kialakulásának kockázata.

Az első fertőtlenítés szeptember 15-én éjjel lesz a Pesti Magyar Színház összes helységében, majd az eljárást a megfelelő védekezés érdekében a vírusveszélyes időszakban hetente egyszer el kell végezni.

 

A Pesti Magyar Színház részletes COVID-19 ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEI megtekinthető ITT

 

Mindent megteszünk a biztonság érdekében!

Ami még érdekelheti

BUDAPESTI SZÍNHÁZAK ÉJSZAKÁJA

  2024. március 23-án (szombaton) öt év szünet után ismét sor kerül a Budapesti Színházak Éjszakája programsorozatra, melyen színházunk is részt vesz. A regisztráció elindult, igazán izgalmas programokkal várunk minden...

Bővebben

ELMARAD A TÜSKEVÁR!

Tisztelt Nézőink! A „Tüskevár” című produkciónk 2024. február 8-án 15 órára meghirdetett előadása technikai okok miatt ELMARAD! Az előadás jegyei becserélhetők az alábbi időpontokra:  2024. Február 8. 11:00  2024. Március...

Bővebben

ELMARAD A TÜNDÉR LALA!

Tisztelt Nézőink! A „Tündér Lala” című produkciónk 2024. február 6-án 15 órára meghirdetett előadása technikai okok miatt ELMARAD! Az előadás jegyei becserélhetők az alábbi időpontokra:  2024. Február 7. 11:00  2024....

Bővebben